hero image
dppi

„Érdekes fejlesztés” a Ferrarinál, a Mercedes is előreléphet – olasz sajtó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/09 18:59
Az olasz Formu1a.uno információi szerint a Ferrari körönként 1 tizedet nyerhet a „fogyókúrájával”, míg a Mercedes szintén előreléphet tavalyhoz képest.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Ahogy egyre közelebb érünk az új Forma-1-es szezon kezdetéhez, úgy érkezik egyre több hír arról, hogy hogyan állhatnak a csapatok a 2023-as autójukkal – legutóbb az olasz Formu1a.uno írt erről.

Az olasz médium szerint az SF-23-ra „keresztelt” kocsi kasztnija 2-3 kilogrammal könnyebb lesz elődjénél, ami 1 tizedmásodperces javulást jelenthet körönként – mindezt „érdekes fejlesztésként” írják le, hozzátéve, hogy már a 2022-es nyári szünet előtt leálltak a tavalyi autó fejlesztésével.

A lap információi szerint a Red Bull és a Mercedes is előre tud lépni 2023-ra, az osztrák istálló pedig már korán elkezdte fejleszteni az RB19-est. A Mercedes pedig lecsökkentheti a hátrányát az élmenőkhöz képest, hiszen folyamatosan fejlődnek.

A napokban a Red Bull-csapatfőnök Christian Horner is felhívta a figyelmet arra, hogy nem szabad lebecsülniük a Ferrari motorerejét.

Szerintetek mire lesz képes a Ferrari 2023-ban?