hero image

Érdekes pletyka: az IndyCarból helyettesítheti a McLaren Ricciardót?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

FORMA-1

Hamiltonnak esélye sem volt Verstappen ellen a Kínai Nagydíjon (videó)

Motorsport.hu
2022/04/28 20:28
Az elismert Forma-1-es újságíró, Joe Saward beszámolója szerint arról pletykálnak a paddockban, hogy 2024-ben, vagy talán már korábban Colton Herta érkezhet Daniel Ricciardo helyére.
Ajánlott Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

Daniel Ricciardo szezonja pechesen indult, mivel a bahreini tesztnapokon a koronavírus-fertőzése miatt nem vezethette a McLarent, majd a Bahreini Nagydíjon Norris előtt végzett, de csak a 14. lett, Szaúd-Arábiában pedig váltóhiba miatt esett ki.

Az Ausztrál Nagydíjon közvetlenül Norris mögött, a hatodik helyen végzett, az Emilia-Romagna Nagydíjon pedig egy kis hiba is elég volt ahhoz, hogy kiüsse Sainzot, a saját versenye pedig ezután már csak szenvedés volt, hiszen megsérült a diffúzora.

Eközben az elismert F1-es újságíró, Joe Saward arról ír, hogy egyre többen pletykálnak arról, hogy 2024-ben vagy talán még korábban az amerikai IndyCar-pilóta Colton Herta veheti át a mosolygós ausztrál versenyző helyét.

Saward szerint a McLaren-vezérigazgató Zak Brown úgy gondolja, hogy Herta szerződtetése komoly pénzeket jelenthetne a csapat számára az Egyesült Államokból – a 22 éves versenyző tavaly az ötödik lett az IndyCarban, idén három forduló után a 11. helyen áll.