hero image
dppi

Erre még Verstappen sem számíthatott a Brazil Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/11/04 17:30
Igencsak meglepetés Verstappent a Brazil Nagydíj sprint szétlövésén, aminek videós felvételei már elérhetőek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Érdekes dolgok történnek az idei Brazil Nagydíjon, ami még véget sem ért. Sok minden várhat ránk a folyatásban, de reméljük, senkinek sem esik baja, mert eddig mindez csak a szerencsén múlt.

Kezdődött minden a pénteki viharral, majd jött szombaton Ocon nagy balesete Alonsóval. A spanyol világbajnok hálát adhat az égnek, hogy ennyivel megúszta, mert ebből sokkal nagyobb gond is lehetett volna.

Végül nem lett, és a sprint szétlövés sem volt eseménytelen a sprintfutam előtt. Születtek meglepetések, kezdve Norrios rajtelsőségével, amire idén még nem volt példa a sprintek között, ám most már ez is megtörtént.

Nagyon minimális különbséggel végzett az élen a McLaren versenyzője, amivel nem kicsit lephette meg Verstappent. Ráadásul száraz körülmények között húzta be az első helyet, bár Pérez sem volt túl messze.

Magához képest a mexikói nem ment rossz időt, és ott van a harmadik helyen. Őket követi Russell és Hamilton, míg Cunoda a hatodik időt rakta össze, és ez megint egy igencsak meglepő eredmény volt.

Leclerc, Ricciardo, Sainz és Piastri tudott még ott lenni a TOP-10-ben. Ha pedig kíváncsiak vagytok az összefoglaló videóra, akkor csak kattintsatok erre a linkre, amit érdemes megtennetek, ez most valóban izgalmas volt.