Az energiaitalos alakulat apró, ám annál fontosabb újítással érkezett a Japán Nagydíjra

Nem érkezett üres kézzel a Red Bull a Japán Nagydíjra, ugyanis a csapat a leszorítóerő növelése érdekében újabb légbeömlőt helyezett az autóra.

Albert Fabrega jóvoltából napvilágot látott egy fotó amelyeken új légbeömlő nyílások láthatók az RB20-ason a glória rögzítőpontjának közelében. A szakértő úgy véli, hogy ez az extra nyílás olyan légcsatornák kezdetét jelenti, amelyeket arra terveztek, hogy még több levegőt irányítsanak a hátsó szárny területére, potenciálisan növelve ezzel a leszorítóerőt.

Mivel a csapat egyértelmű célja, hogy megőrizze vezető helyét a bajnokságban, ezek az aerodinamikai fejlesztések kulcsfontosságúnak is bizonyulhatnak, ugyanakkor aligha a Red Bull az egyetlen olyan csapat, amely valami extrával készült a Japán Nagydíjra.

Csak emlékeztetőül: aki az első szabadedzést is figyelemmel szeretné követni, annak pénteken már 4:25-kor a televízió elé kell ülnie, míg a második szabadedzés magyar idő szerint 7:55-kor veszi majd kezdetét.

A harmadik szabadedzés szombaton 4:25-től lesz látható, az időmérőre 7:30-kor kerül majd sor, a futamot pedig vasárnap 6:30-tól követhetik az érdeklődők.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL