hero image
dppi

Extra nézetből ahogyan Hamilton nekimegy Alonsónak, mégsem kap büntetést

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/09 11:47
Lewis Hamilton sokak számára teljesen érthetetlen módon nem kapott büntetést a Miami Nagydíjon történtekért.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Lewis Hamilton személyisége sokak számára megosztó, és rengeteg olyan kritikát kapott, miszerint kivételeznek vele a pályán. Nem meglepőek ezek a vádaskodások, mert azok a versenyzők, akik sikeresek, általában nagyobb támadásoknak vannak kitéve.

Ugyanez volt akkor is, amikor Michael Schumacher és Sebastian Vettel dominált. Szinte egy és ugyanaz a séma, az emberek hajlamosak elfogultak lenni, viszont vannak olyan döntések, amik nem egyeztethetőek össze a korábbiakkal, és ez igen komoly feszültséget tud szülni egyes rajongókban.

Az, ami a Miami Nagydíjon történt az első rajt után, sokaknál kiverte a biztosítékot. Hamilton kissé elmérte az 1-es kanyart, aminek Alonso és Stroll látta kárát, beleértve Norrist, aki egy nappal később futamot nyert. Az FIA végül nem szabott ki büntetést a Mercedes versenyzőjére, amivel sokan nem értenek egyet.

Alább új belsőkamerás nézetekből nézhetjük meg a beszédes incidens, amit Hamilton indíthatott el. Alonso sem volt nyugodt, akit váratlanul ért a dolog, és már semmit sem tudott tenni, kvázi utas volt a saját Aston Martinjában. Érdemes megnézni a hozzászólásokat a bejegyzés alatt, igencsak egymásnak feszültek az emberek emiatt.