hero image
DPPI

Extra nézetből Pérez és Sainz kerék a kerék elleni csatája Kanadából

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/06/25 13:18
Sergio Pérez és Carlos Sainz Jr. igencsak egymásnak feszültek a Kanadai Nagydíjon, erről nézhetünk meg egy extra felvételt.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Ha szívükre tesszük a kezünket, nem lehet azt mondani, hogy Sergio Pérez és Carlos Sainz Jr. helye betonbiztos lenne a következő évekre a Red Bullnál és a Ferrarinál. Mindketten sok kritikát kapnak, és többek már leváltották volna őket.

A Red Bullnál kézenfekvő lenne Daniel Ricciardo reaktiválása, aki ugyan a McLarennél messze a várt szint alatt teljesített, akár nyomás alá is helyezhetné a világbajnoki éllovas Max Verstappent, ha már a holland is nagyobb csatára vágyik.

Mai napig a legerősebb páros volt az övék, csak azóta Verstappen még jobb lett, és kétszeres világbajnoknak mondhatja magát. Az is igaz, hogy Ricciardo a legerősebb éveit a Red Bullnál töltötte, szóval meglátjuk.

A Ferrarinál már nehezebb a kérdés, hogy ki pattanhatna be Sainz helyére, mert a beugrók közül nincs feltétlenül nagy név. Igazolni viszont lehetne, akár George Russell személyében a Mercedestől.

Pérez és Sainz már a startnál közel került egymáshoz, látványos csatát vívtak, amiről kaptunk egy extra onboard felvételt. A Forma-1 szerkesztői mindig igyekeznek valami pluszt adni, pláne azokon a hétvégéken, amikor épp nincs nagydíj, mint most.