Nem ment minden simán az F1-es Brazil Nagydíj startja körül, és az anyagi kár sem lehetett kicsi, de az most mellékes.

Verstappent nem lehet megállítani, őrület amit művel, hiszen idén még mindig csak három olyan futam volt, amit nem tudott megnyerni. Egy kivételével végig dobogós volt, és ez olyan rekord, amit aligha döntenek meg.

Még mindig van hátra a szezonból, és ha a Red Bull holland világbajnoka megint győz, azzal többszörösen történelmet ír. Márpedig erre készül, és tekintve a formáját, valamint a Red Bull sebességét, jók az esélyei.

A Brazil Nagydíjon sem kérdezett, a főfutamot is behúzta, viszont messze nem ő volt a legnagyobb sztár. Alonso vitte a pálmát az Aston Martinnal, aki megint csodát tett, és bizonyította, más szinten van, mint a többiek.

Őrületes, amit művel, mintha nem lenne ellenfele, ha az autója is úgy akarja. A rajtja viszont már messze nem volt a legjobb, mindkét Aston Martinnal gondok akadtak, de a végén Alonso így is dobogós volt.

Közben megérkeztek az extra felvételek rajt pillanatairól, nem sokkal azelőtt, hogy a Ferrari monacói pilótája, Leclerc odavágta az autóját a felvezetőkörön. Általában a rajt elég sima Interlagosban, ám most messze nem volt az.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL