hero image
DPPI

Extra nézetekből a Magyar Nagydíj startja a Hungaroringről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/25 10:03
Extra nézetekből is megnézhetitek a Magyar Nagydíj startját, ami nem volt egyszerű, és túl sima sem.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Sajnos már véget is ért a Magyar Nagydíj, így újra 1 évet kell várnunk arra, hogy ismét vendégül láthassuk a Forma-1 mezőnyét. Sokan szeretnék, ha egy évben több Magyar Nagydíj is lenne, de ez nem lehetséges.

Így sem panaszkodhatunk, mert a Hungaroring 80-as évekbeli bemutatkozása óta minden évben volt verseny. Ez most sem volt másképp, ráadásul rekordok születtek, és meghosszabbították az esemény szerződését.

Még nagyon sokáig lesz Magyar Nagydíj, ami az évek alatt az egyik legstabilabb pontja lett a száguldó cirkusznak. Emiatt pedig csak örülhetünk, és mindenki más is így tesz, mert ez valóban kiváltság.

A Magyar Nagydíj futama sem volt eseménytelen, bár a harc a győzelemért ezúttal is elmaradt, hiába rajtolt az élről Lewis Hamilton. A brit világbajnok nagyon rövid ideig lehetett az élen, az 1-es kanyarban már nemcsak Max Verstappen volt előtte.

Alább extra nézetekből nézhetitek meg a rajtot, ami mindig izgalmas és látványos. A versenyzők ezúttal is profin oldották meg a kérdést, kerék a kerék ellen csatáztak, de nem történt súlyos baleset.