hero image
dppi

Ez a döbbenetes F1-es videó mindent elmond a katari nehézségekről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/10/11 17:48
Látván azt, hogy még a legjobb és legfiatalabb atléták is kikészültek a Katari Nagydíjon, még inkább megemeljük a kalapunkat.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Lezajlott a Forma-1 legutóbbi köre, és nem volt okunk a panaszra, még akkor sem, ha hozzá kellett szoknunk Verstappen dominanciájához. Korábban Hamilton tette ugyanezt, bár a holland sokkal több dicséretet kap.

Egyre többen beszélnek arról, hogy Verstappen még nagyobb tehetség, és ő valóban közelebb áll Senna égiszéhez. Ami biztos, hogy mindketten a legjobbak közé sorolhatóak, és ennek nincs közel a címekhez.

Alonso példája is jól mutatja ezt, aki noha kétszeres világbajnok, talán mindenki másnál jobb. A 40-es éveiben is top, és továbbra is olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amikkel csak nagyon kevesen.

Az, ami Katarban zajlott, több mint kemény volt. Minden eddiginél nagyobb nyomás alá kerültek a pilóták fizikai szinten, és akkor messze nem mondtunk el mindent ezzel, még a legkiválóbb versenyzők is szenvedtek.

Az alább látható videó sokat elmond arról, hogy mindez menyire volt kemény. Verstappen sem bírta tovább, inkább nekidőlt a falnak, míg Piastri kifeküdt, de Norris is erősen küzdött az elemekkel.