Már csak néhány napot kell várnunk, hogy elkezdődjön a 2023-as F1-es Magyar Nagydíj, az arra való kiutazásban pedig a MÁV-VOLÁN-csoport nyújt segítséget a szurkolóknak.

Mivel idén is hatalmas tömeg várható, ezért azt javasolják, hogy aki teheti, ne egyénileg utazzon ki a helyszínre, hanem használja valamilyen nagykapacitású tömegközlekedési eszközt, mivel a MÁV-VOLÁN-csoport számos lehetőséget biztosít arra, hogy oda-vissza tudjunk utazni Budapest, illetve Mogyoród között.

A MÁV-csoport javaslata szerint az a legjobb, ha Budapestről HÉV-vel indulunk el a Hungaroring felé, majd pedig a Volánbusz ingyenes különjáratai közvetlenül a pálya 3-as kapujáig viszik az utasokat.

Visszafelé eközben a buszjáratok nem Kerepesig, hanem Gödöllőig közlekednek, majd pedig a MÁV-START modern, KISS és FLIRT motorvonatai 15 percenként indulnak a Keleti pályaudvar felé. Emellett fontos még megjegyezni, hogy a H8-as HÉV mindhárom napon közlekedik majd Mogyoród és az Örs vezér tere között, ráadásul 10-15 perces időközökkel.

Ez azonban csak egy rövid összefoglaló arról, miként lehet ki- és visszajutni a Hungaroringről, a bővebb információkért látogassatok el a MÁV-csoport weboldalára.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL