A 17-es kanyar egy igencsak élvezetes része a pályának Las Vegasban, amit minden bizonnyal Kimi Räikkönen is imádna.

Räikköenn egy ideje már nem része a Forma-1 mezőnyének. Noha maradhatott volna még a kategóriában, inkább úgy döntött, távozik, és ezúttal véglegesen, már nem fog az F1-ben versenyezni.

Maximálisan a családjára koncentrál, immáron háromgyermekes édesapaként. Ez egy tudatos tervezés volt a részükről, és Kimi a pályafutása alatt rengeteg pénzt keresett ahhoz, hogy megtehesse a korai nyugdíjazását.

A kora és a tehetsége alapján még mindig versenyezhetne, és sokaknak hiányzik is. Megnéztük volna őt Las Vegasban, mert noha nem híve a felhajtásnak, ő is imádja az Egyesült Államokat és a lazaságot.

Az utcai pálya rejt magában némi kihívást, és az egyik legjobb rész a 17-es kanyar. Mindenki más stílusban esik rá a kanyarra, ami ráadásul nagy tempójú, nem lehet azt mondani rá, hogy lassítaná a pilótákat.

Az ív azonban rendkívül fontos, és az alább látható videóban is visszaköszön ennek a szépsége. A futamon is sok jelentősége lesz ennek a kanyarnak, majd az azt követő egyenesnek, már alig várjuk a rajtot.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL