hero image
dppi

Ezt tanácsolja Verstappen a Forma-1 újoncainak

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

FORMA-1

Néz meg Hamilton leggyorsabb körét az új Mercedesszel a Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

Motorsport.hu
2022/12/15 11:02
A Forma-1-ben több újonc is lesz idén, Nyck de Vries, Oscar Piastri és Logan Sargeant is első idényét kezdi. Max Verstappennek van egy tanácsa számukra.
Ajánlott Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

Az Egyesült Államoknak újra van miért szurkolni a Forma-1-ben. Nem elég, hogy idén már három futam lesz az országban (Austin, Miami és Las Vegas is rendeznek versenyt), egy amerikai pilóta is érkezik a Williamshez Logan Sargeant személyében.

Max Verstappen a napokban az amerikai NBC TV-csatornának adott interjút, akiknek elmondta, hogy nagy tehetséget lát Sargeantben, azonban reméli, meg fogja találni azt a belső békét, ami a Forma-1-ben való boldoguláshoz szükséges.

A kétszeres világbajnok szerint nehéz tartani a lépést a sorozattal és minden alkalmat meg kell majd ragadnia, hogy megmutathassa, mire képes: „Egy olyan csapatnál van, ami nem fog a győzelmekért harcolni, de ez jó dolog is lehet.”

„Az első évben nem kell, hogy ezt akarja az ember. Persze, mindenki nyerni akar, de ha valakinek nagyon kevés a tapasztalata…” – mondta, visszaidézve saját Forma-1-es karrierje kezdetét a Toro Rossóval, 2015-ből:

„Én például nagyon boldog voltam, hogy a Toro Rossónál kezdtem. Tapasztalatot kell gyűjtened, eközben mindenképp hibákat fogsz elkövetni, de itt nem sokan fognak rá figyelni.”