hero image
dppi

Ezt tanácsolja Verstappen a Forma-1 újoncainak

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2022/12/15 11:02
A Forma-1-ben több újonc is lesz idén, Nyck de Vries, Oscar Piastri és Logan Sargeant is első idényét kezdi. Max Verstappennek van egy tanácsa számukra.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Az Egyesült Államoknak újra van miért szurkolni a Forma-1-ben. Nem elég, hogy idén már három futam lesz az országban (Austin, Miami és Las Vegas is rendeznek versenyt), egy amerikai pilóta is érkezik a Williamshez Logan Sargeant személyében.

Max Verstappen a napokban az amerikai NBC TV-csatornának adott interjút, akiknek elmondta, hogy nagy tehetséget lát Sargeantben, azonban reméli, meg fogja találni azt a belső békét, ami a Forma-1-ben való boldoguláshoz szükséges.

A kétszeres világbajnok szerint nehéz tartani a lépést a sorozattal és minden alkalmat meg kell majd ragadnia, hogy megmutathassa, mire képes: „Egy olyan csapatnál van, ami nem fog a győzelmekért harcolni, de ez jó dolog is lehet.”

„Az első évben nem kell, hogy ezt akarja az ember. Persze, mindenki nyerni akar, de ha valakinek nagyon kevés a tapasztalata…” – mondta, visszaidézve saját Forma-1-es karrierje kezdetét a Toro Rossóval, 2015-ből:

„Én például nagyon boldog voltam, hogy a Toro Rossónál kezdtem. Tapasztalatot kell gyűjtened, eközben mindenképp hibákat fogsz elkövetni, de itt nem sokan fognak rá figyelni.”