Fernando Alonso megint megmutatta, ki az úr a háznál, és mire lenne képes egy versenyképesebb autóval a Forma-1-ben.

Alonsóra másképpen hat az idő kereke, hiszen hiába jár a 40-es éveiben, még mindig az egyik legjobb pilóta. Az egyetlen valódi kérdés az lehet, hogy Verstappen a rajtrács legjobbja, vagy Alonso. Ez részben szubjektív is, viszont sokat elmond arról, hogy a spanyol neve ennyi idősen is ott van.

Ki tudja, hány cím állhatna a neve mellett, ha szerencsésebb a McLaren-Mercedesnél, majd a Red Bullhoz szerződik, utána pedig a Mercedest választja. Két olyan korszakot futhatott volna, amikkel valószínűleg örökre az élre kerül. Továbbra is az a két cím áll a neve mellett, amiket még a Renault-val gyűjtött be.

Lassan 20 év telik el az első világbajnoki címe óta, ami nagyon hosszú idő. Akkor senki sem gondolta volna, hogy ennyi idő múltán is a 2005-ös és a 2006-os trófeája lesz a legutóbbi Alonsónak, de a sors így hozta. Ettől függetlenül már most sokan legendaként tekintenek rá, és ha egy nap visszavonul, nagy űrt hagy maga mögött.

A Kínai Nagydíjon az időmérőn és a futamokon is letette a névjegyét. Volt egy mentése, amire nehéz szavakat találni, és közben nagy csatákban vett részt. Érdemes megnézni a róla készült extra felvételeket, amiket eddig nem láthattunk ebben a formában. A videóhoz kattintsatok erre a linkre, majd jöhet a várva várt extra F1-es tartalom.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL