hero image
dppi

Felbőgött a Ferrari 2023-as erőforrása – hangerőt fel!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/03 19:59
Miközben az F1-ben már megkezdődtek a csapatbemutatók, és előbb-utóbb mindenki leleplezi majd, milyen kinézettel vág neki az új idénynek, az is hasonlóan fontos, hogy mi található a motorborítás alatt. Most a Ferrari adott nekünk ebből némi ízelítőt.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Korábban már több istálló is közölt arról rövid videót, hogy beindította a 2023-as erőforrását, a mai napon pedig a Ferrari döntött úgy, hogy csatlakozik hozzájuk a saját kis ízelítőjével.

Természetesen ez még nem árul el semmit arról, hogy milyen lesz a maranellóiak új erőforrása, de azért érdemes meghallgatni, hogy milyen szépen szól. A beindítás fontosságáról pedig azért sokat elárul az is, hogy a végén a csapattagok tapsa is hallható.

A hírek szerint egyébként a vörösöknek a tél folyamán azért a megkötések ellenére is sikerült nagyot lépniük a motorral, hiszen egyes pletykák alapján akár 30 lóerővel is erősebb lehet majd a 2023-as hajtóegység, mint a tavalyi.

Ezt aztán később Frederic Vasseur csapatfőnök határozottan cáfolta és viccnek nevezte, de még ha 30 lóerőre nem is, egy komolyabb ugrásra így is számíthatunk majd a Ferraritól, amely tavaly sokat küzdött a motorral, hiszen számtalan technikai hibájuk volt, melyek nemcsak őket, de a két partnercsapatukat is rosszul érintették.

Ha ezeket ki tudják küszöbölni idénre, akkor talán még nagyobb kihívói lehetnek majd a Red Bullnak a bajnoki címért folytatott harcban. Magának az autónak a bemutatójára egyébként február 14-én kerül majd sor Maranellóban, magyar idő szerint 11 óra 15 perckor.