Carlos Sainz Jr. olyan felvételeket osztott meg, melyek láttán egészen hihetetlen, amit elért az Ausztrál Nagydíjon.

Carlos Sainz Jr. lassan „életműdíjat” érdemelne, mert amit letett az asztalra pár nappal ezelőtt az Ausztrál Nagydíjon, az valóban döbbenetes volt, és valószínűleg nem sokan lettek volna rá képesek, már csak mentális szinten se. Furcsán hangozhat, de a spanyolnak jót tehetett, hogy a Ferrari bejelentette a helyére Hamiltont.

Azóta jobban versenyez, és erre rátett még egy lapáttal az is, hogy meg kellett operálni. Emiatt kihagyta az egyik futamot, viszont Ausztráliában már a csodával határos módon autóba ült. Senki nem várt tőle kimagasló teljesítményt, hiszen nem tudott normálisan készülni, ahogyan jelenleg sem tud.

Idő, mire teljesen felépül, ám ennek ellenére nagyot ment az időmérőn és a futamon is az Albert Parkban. Sokak arcára a döbbenet ült ki, ám van pár példa a múltban, ami ugyancsak megmutatja, ezek a sportolók kivételesek. Mark Webber például elemire törte a lábát, majd nem sokkal később visszatért, és jól versenyzett.

Michael Schumacher is úgy tért vissza a kettős lábtöréséből a Ferrarinál, hogy nemigazán találták rá a szavakat. Amikor valaki extra motivációt kap, sokkal több tudást és energiát szabadít fel magában, amit ha megtart, az igencsak sokat érhet. A legnagyobb visszatérő mind közül Niki Lauda volt, ehhez kérdés sem férhet.

Az osztrák legenda, aki sajnos már nem lehet velük, óriási kínokat élt át, és nemcsak az égési sérülései miatt. A tüdejébe került anyagok nagyobb gondot jelentettek, de ennek ellenére is röviddel a súlyos balesete után visszatért, és szenzációsan teljesített. Sainz is megtette ezt, az alább látható felvételek nem kicsit beszédesek...  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL