Lance Stroll és Fernando Alonso között továbbra is óriási a különbség, ami elsősorban az időmérőkre vezethető vissza.

Rengeteg kritikát kap Stroll, akinek nem lehet veszélyben a helye, mivel az édesapja az Aston Martin tulajdonosa. Sokan már lecserélnék a versenyzőt, miután Fernando Alonso kvázi egyedül viszi hátán a csapatot, és ha távozik, annak igencsak megfizetheti az árát az Aston Martin.

Ez főként akkor lenne igaz, ha nem sikerülne egy topversenyzőt igazolniuk, például a Ferraritól elküldött Carlos Sainz Jr-t, aki a kiváló teljesítménye miatt jobbnál jobb ajánlatok közül válogathat. A Mercedes és a Red Bull is komoly ajánlatot tehet neki, és ebben a forgatókönyvben igen komoly lehetőség van.

A Japán Nagydíj sem hozott más végeredményt, miután Alonso 6. lett, addig Stroll még csak pontot sem szerzett. Kellemetlenül nagy közöttük a különbség, és a kanadai versenyző az idei évre sem javult igazán, emiatt is vannak jó páran, akik már rég lecserélték volna, akkor is, ha az apja a csapat tulajdonosa.

Stroll a verseny bizonyos szakaszában teljesen kifakadt, nem volt elégedett az egyenesben nyújtott tempóval. Úgy érezte magát, mintha egy másik kategóriában versenyezne, majd ezt követően a kommentelők még inkább rászálltak, és szerintük nincs helye a Forma-1-ben, pláne Alonso csapattársaként, aki ráadásul a 40-es éveiben versenyez ilyen szinten.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL