hero image
dppi

Fernando Alonso dobogós öröménél most nincs jobb

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/08/28 16:45
Fernando Alonso rendkívül boldog volt, hogy másodikként zárta a káoszba fulladt Holland Nagydíjat a Forma-1 legutóbbi versenyhétvégéjén.
Ajánlott Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

Max Verstappen nyerte a Holland Nagydíjat, amivel sorozatban a kilencedik győzelmét húzta be. Ez megint egy olyan statisztika, ami egyértelműen afelé mutat, hogy már javában hűthetik a világbajnoki pezsgőt.

Senki és semmi nem veheti el Verstappen újabb címét a Forma-1-ben, ami már a harmadik lesz. Sok világbajnoki címet nyerhet meg, akárcsak nyerhetett volna Fernando Alonso, ha valamivel szerencsésebb.

A kétszeres spanyol világbajnok a 40-es éveiben is az egyik legjobb. Őrületesen kezdte az idényt, sorra halmozta a dobogókat az Aston Martinnal, majd jött egy látványosabb visszaesés az autó miatt.

Emiatt Alonso Kanada óta nem volt dobogós, de még csak negyedik sem. Legutóbb Hollandiában azonban kihasználta a káoszt, és másodikként ért célba, akárcsak Montrealban, valamint azelőtt Monacóban.

Nem volt boldogabb Alonsónál a dobogón, még Verstappen sem örült ennyire, hiába lett első. A spanyol továbbra is élvezi az F1-et, óriási űrt fog maga mögött hagyni, ha visszavonul, mint anno Michael Schumacher.