Ilyen lazán talán még soha nem jelentettek be ekkora hírt a Forma-1-ben, Fernando Alonso frappáns módon közölte, hogy marad az Aston Martinnál.

Miután Stroll továbbra sem hajlandó lecserélni a fiát az Aston Martinnál, még fontosabbá vált Fernando Alonso személye, aki hiába jár a 40-es éveiben, egészen elképesztő teljesítményekre képes, még mindig az egyik legjobb versenyző.

Csak egy igazán gyors autóra lenne szüksége ahhoz, hogy újra bajnok legyen a Forma-1-ben. Egy ideje igen komoly esély volt arra, hogy ismét csapatot váltson, miután Lewis Hamilton aláírt a Ferrarihoz, és a Red Bulnál nem biztos Sergio Pérez helye.

Alonso a Red Bullal nem vállalt volna kockázatot, mert a „bikák” valószínűleg maradnak az élen, csak épp Max Verstappen lett volna a csapattársa. Kérdés, egyáltalán volt-e ajánlat a Red Bull részéről, mert ha igen, nehéz elképzelni, hogy arra Alonso nemet mondott volna, aztán ki tudja, mert hisz az Aston Martin projektjében, ahol minden róla szól.

A Mercedesnél pedig láthatóan gondok vannak, így az a váltás talán még nagyobb kockázatot jelentett volna számára. Végül marad az Aston Martinnál, és nem kizárt, hogy a hűségét nagyobb pénzzel fogják jutalmazni, és még jobb hír ennél, hogy nem vonul vissza. A videó zseniális, ahogyan bejelenti, marad a csapatnál. Nem magyarázta túl a dolgot, gyorsan a lényegre is tért.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL