hero image
dppi

Fernando Alonso padlós videója aranyat ér a Las Vegas-i Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/11/18 08:59
Fernando Alonso is kihasználta az alkalmat, hogy megnézze, mit tud a Las Vegas-i egyenesben az Aston Martin.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Az Aston Martin teljesítménye sokat zuhant az év eleje óta, a Mercedes, a Ferrari és a McLaren is megelőzte őket. Erre nemigen számítottak, pláne azok után, hogy a wokingiak sokáig nem találták önmagukat.

Alonso teljesítménye viszont még a nehéz hónapokban sem esett vissza. Sőt, még nagyobb motivációt gyűjtött, és láthattuk, hogy ennek mi volt az eredménye Brazíliában, ahol gyakorlatilag hőssé vált.

Rendre bizonyítja, hogy a mezőny egyik legjobbja, aki a 40-es éveiben is ugyanolyan gyors és éles, mint régen. Ezt a tehetséget nem kell magyarázni, ahogyan azt sem, hogy Las Vegas-ban is képes villanni.

Meglátjuk, mit hoz a folytatás, a verseny, de Alonsót soha nem szabad leírni, még egy kevésbé versenyképes autóval sem. Imádja Amerikát és ő is nagyon kíváncsi volt, mire képes Vegas az F1-ben.

A hosszú egyenes az egyik legjobb része a pályának, ahol van ideje pihenniük a versenyzőknek. A tempó óriási, pláne egy utcai pályán, és mint tudjuk, az F1-ben bármi megtörténhet, amivel Alonso is tisztában van.