Fernando Alonso mindenhez is ért, amit ismét bizonyított, ezúttal a Kínai Nagydíjon parádézott a paddockban.

Fernando Alonso egy igazi veterán, egy olyan versenyző, aki sokkal több világbajnoki címet érdemelt volna a Forma-1-ben. Ugyan nemrég ismét aláírt egy szerződést az F1-ben, az valószínűleg az utolsó számára, és ezzel igencsak nagy űrt fog maga mögött hagyni, amikor visszavonul.

Ez egyfajta all in is a részéről, szép lenne, ha világbajnoki címmel búcsúzna az Aston Martintól, mellyel majd átadja a helyét. Nehéz megmondani, ki pótolhatja, talán senki, akárcsak történt az Michael Schumacher és Ayrton Senna esetében is. Nem lesznek nagyobb német, brazil és spanyol versenyzők náluk.

Alonso jó hangulatban érkezett meg a Kínai Nagydíj helyszínére, ahol 2019 óta nem versenyeztek. Már nagyon várták a kínai rajongók a mezőnyt, és szerencsére a koronavírussal sem kell foglalkozniuk, maguk mögött hagyták a hullámokat, így a Forma-1 is visszatérhetett a monumentális helyszínre.

A kétszeres spanyol világbajnok lazán, kosarazással hangolt a hétvégére. Daniel Ricciardóhoz hasonlóan nagyon jól dob, és ezt sokan mások is láthatták, egyszerűen nincs olyan sport, ami ne feküdne a legendának. A kosarasok is meglepődhettek, hogy Alonso milyen ügyesen dob, aki imádja az NBA-t.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL