hero image

"Fernando vicces fiú...' - reagált Toto Wolff Alonso mexikói nyilatkozatára Hamiltonról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/11/04 17:44
Fernando Alonso nagy port kavart, amikor Lewis Hamilton és Max Verstappen Forma-1-es bajnoki címeit hasonlította össze Mexikóban, de a brit és Toto Wolff se vette magára nagyon a dolgot.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Fernando Alonso számára egy dolog biztos: Max Verstappen megérdemli 2021-es bajnoki címét. A Telegraafnak adott interjúban a spanyol elmondta, volt csapattársát, Lewis Hamiltont is tiszteli, azonban „…egész más úgy hét világbajnoki címet nyerni, hogy csak a csapattársad ellen kell küzdened.”

„Szerintem egy így nyert bajnokságnak kisebb az értéke kevesebb, mintha valaki nem nyert volna annyi bajnoki címet, de olyanokkal kellett küzdenie, akiknek ugyanolyan, vagy jobb gépe van” – tette hozzá a kétszeres világbajnok, rengeteg vitát kiváltva ezzel.

Ezek a viták aztán annyira elvadultak, hogy a 41 éves Alonsónak Twitteren kellett nyugtatnia a kedélyeket: „Ugyan már, minden bajnoki cím szuper, megérdemelt és inspiráló. Nem lehet őket összehasonlítani, inkább csak örüljünk, hogy ezek a bajnokok és legendák itt vannak.”