hero image

Ferrari megváltoztatja a fényezését Monzára?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2022/09/07 21:02
A Ferrari döntő fontosságú futam előtt áll a hétvégén. Az olasz csapat nem csak Max Verstappennek vághat vissza Monzában, de saját közönsége előtt is bizonyíthat. A közösségi médiában a csapat egy különleges változtatásról számolt be.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Mivel az Olasz Nagydíj különleges a Ferrari számára, a formáció úgy döntött, hogy megváltoztatja az autó fényezését. A Ferrari a sárga színt emeli ki a posztban, ami valószínűsíti, hogy sárga motívumok lesznek az autón. A további részleteket szerda délután hozzák nyilvánosságra.

A hét elején a Ferrari bejelentette, hogy Charles Leclerc és Carlos Sainz különleges szerelést visel majd Monzában. A pilóták nem a megszokott piros overált viselik majd a hétvégén, hanem egy sárga változatot. Várhatóan tehát ez a szín lesz jelen a Ferrari autóján is.

Leclerc abban reménykedik, hogy Monzában Verstappennel küzdhet a győzelemért, de hogy ez sikerül-e, azt még nem tudni. A legutóbbi négy futamot mind a holland nyerte, így a Ferrari számára komoly kihívást jelent a hétvége, ahol a csalódott szurkolóikat kellene kiengesztelniük.

Van is okuk arra, hogy ezt elvárják a szurkolók, ugyanis az idei szezonnak úgy vágtak neki, hogy a bajnokság főesélyesei voltak, ehhez képest mára már a Red Bull és Max Verstappen világbajnoki címe szinte borítékolható. A Ferrari számára tehát nem maradt más, mint a kármentés, ami leginkább a futamgyőzelmekben merülhet ki.