hero image
dppi

Fotókon a Stroll által darabokra tört Aston Martin Szingapúrból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/09/16 15:53
Megdöbbentően nagy balesetet szenvedett Lance Stroll, amivel gyakorlatilag jellemezte is az idei szezonját a Forma-1-ben.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az FP1, az FP2 és az FP3 a Ferrari tempójáról szólt, majd jöhetett az időmérő edzés. Sokáig nem tartott a kvalifikáció, mert már a Q1-ben hatalmas baleset történt, köszönhetően Stroll hibájának, ami nem az első idén.

Messze elmarad Alonso tempójától, aki kvázi a hátán viszi az Aston Martint. A kanadai versenyző viszont rendkívül gyengén teljesít, és most is hibázott, ami sokba került, anyagi szempontból is, mert teljesen újra kell építeni az autóját.

Szerencsére Stroll nem sérült meg, viszont az autóján nem sok ép alkatrész maradt. A szerelőknek bőven lesz dolguk az éjszaka folyamán, és lehetséges, hogy a motort, a váltót és a kasznit is cserélni kell.

A két McLaren közel állt ahhoz, hogy belerohanjon a roncsba, ám Norris és a csapattársa reflexe is a helyén volt. Elnézve a fotókat, valószínűleg millió dolláros a kár az Aston Martinnál, akik így kvázi csak egy autóra számíthatnak vasárnap a versenyen.