A Red Bull versenyzője, Max Verstappen a kínai verseny végén önmaga és versenymérnöke szórakoztatására driftelt, mielőtt leintették az első helyen.

5 futam után 4 győzelemmel áll az egyéni pontverseny élén Max Verstappen, akinek az idei világbajnoki címére rendkívül csekély, 1,04-es szorzóval fogadhatnánk – nagyon nehéz elképzelni, hogy ne az övé legyen 2024-ben a végső siker.

A holland pedig meglehetősen lazán áll hozzá a jelenlegi helyzetéhez, amit az is alátámaszt, hogy a Kínai Nagydíj befutója előtt driftelni kezdett. Amikor a Viaplay erről kérdezte, így válaszolt:

„Igen, drifteltem. Azt mondtam GP-nek, hogy nézze meg az onboardot! Az F1-es kocsikat nem driftelésre tervezték... ha egy raliautóban ültem volna, akkor tudtam volna igazán driftelni! De nagy előnyünk volt az élen, ezért úgy gondoltam, rendben van, ha szórakozok egy kicsit” – mondta a holland pilóta, a jelenetet pedig alább tudjátok megnézni.

Azt a videót is megnézhetitek, amin Verstappen majdnem elneveti magát Stroll hibáját látva – kattints ide a videó megtekintéséhez!

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL