George Russell nem volt a helyzet magaslatán, ami miatt repült is neki a rajtbüntetés, míg Pierre Gasly káromkodott egy ízeset.

Nem éppen úgy zajlottak az események a Brazil Nagydíjon, mint azt tervezték. Eleinte úgy nézett ki, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik Interlagosban a pénteki első szabadedzést követő időmérőn.

Csak egy edzést kaptak a versenyzők arra, hogy felkészüljenek az időmérőre, ami soha nem ideális, de legalább izgalmas. Egyik pillanatról a másikra változtak a meg a körülmények, amire nem lehetett reagálni.

Nyilván adott esetben megkérik a nézőket, hogy vonuljanak fedezékbe, de minden olyan hamar történt, hogy erre nem volt lehetőség. Szinte éjszaka lett, olyan szinten sötétült be az ég, és erős szelet hozott magával az idő.

A nézők közül többen féltek, és kiderült, hogy egy fotós majdnem életét vesztette a lerepülő törmelékek miatt. Az utolsó kanyarban az egyik lelátót megbontotta a vihar, de szerencsére nem történt haláleset.

Russell pedig elszámította magát, és nem sok kellett ahhoz, hogy Gasly belerohanjon. A francia elkáromkodtak magát, míg a brit kéthelyes rajtbüntetést kapott azért, amit csinált, mivel igen veszélyes volt.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL