hero image
DPPI

Gasly élete rajtját mente a Magyar Nagydíjon, majd jött a dráma (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/07/25 20:49
A lehető legrosszabb történt az Alpine-nál, mindenki csak foghatta a fejét, már a Magyar Nagydíj legelején.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Érdekesen alakul az erősorrend a Forma-1-ben, ami valójában egyet kivéve folyamatosan változik, ugyanis a Red Bull stabilan tartja az első helyet. Futamokon át az Aston Martin volt a második erő, és Alonso úgy gyűjtötte be a dobogókat, mint régen.

Most azonban már ott tartunk, hogy a spanyol világbajnok igen kevés eséllyel pályázik a legjobb helyekre. Egyrészt az Aston Martin teljesítménye visszaesett, másrészt a többiek elkezdtek erősödni.

Ez a Ferrarira nemigazán vonatkozik, és a Mercedes sem ugrott előre hatalmasat, ellenben a McLarennel. Hihetetlen, amit a britek csinálnak, és ez az F1-ben rendkívül ritka, pláne szezon alatt, egyik pillanatról a másikra.

Márpedig ez a helyzet, és a McLaren már a legjobb helyekért harcolhat. Ezzel elhagyták a középmezőnyt, ahol az Alpine továbbra sem túlzottan boldog, pláne a Magyar Nagydíj után, ami nagyon rosszul alakult számukra.

Gasly ugyan remekül kapta el a rajtot, és úgy ment el bal szélen, hogy öröm volt nézni, majd jött az incidens. Tisztán látni, hogy mi történt, és egy F1-es autónak sokszor egy kisebb koccanás is elegendő ahhoz, hogy valami nagy baj történjen.