hero image

Gasly: Hamilton is utolsó lenne egy rossz autóban ülve

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

FORMA-1

Hamiltonnak esélye sem volt Verstappen ellen a Kínai Nagydíjon (videó)

Motorsport.hu
2022/02/17 19:29
Az AlphaTauri Forma-1-es pilótája, Pierre Gasly szerint hiába számít a sport történelmének egyik legsikeresebb pilótájának Lewis Hamilton, egy rossz autóban ő sem tudna csodát tenni.
Ajánlott Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

A Forma-1 történetének kezdete óta vita, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a sportban: jó autó, vagy kiváló vezetői képességek. A legjobb válasz erre természetesen az, hogy a legjobb, legtöbb pénzzel rendelkező csapatok mindig a legjobb pilótákat fogják választani, nem feltétlenül csak a pályán, hanem az azon kívül mutatott kiemelkedő tulajdonságaik miatt.

Az AlphaTauri pilótája, Pierre Gasly szerint azonban jelenleg a Forma-1-ben még nehezebb jó eredményeket elérni akkor, ha nincs alattad a legjobb technika, és szerinte még Lewis Hamilton sem tudna csodát tenni a jelenlegi sereghajtóknál.

„A mi sportunkban az autó járul hozzá legnagyobb részben az eredményedhez” – idézi a Mashupnak adott interjúját a Sports.fr. „Ma még Lewis Hamilton, az F1 történetének legjobb pilótája is utolsó lenne egy Williamsben vagy egy Haasban.”

„Nem 3. vagy 5. lenne, hanem ugyanúgy 16. vagy 18., mint most.”