hero image

Gasly orvosi tanácsára kihagyja a csütörtöki sajtónapot

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/09/08 19:22
Az AlphaTauri pilótája, Pierre Gasly beteg lett. A csapat tájékoztatása szerint a francia pilóta nem lesz jelen a csütörtöki sajtótájékoztatón és fotózáson.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Pierre Gasly csütörtökön nem jelenik meg az F1-es paddockban a sajtóeseményeken. A franciának részt kellett volna vennie az FIA szokásos sajtóeseményén, de az AlphaTauri versenyzője nem lesz ott a monzai pályán, ugyanis betegséggel küzd a csapat jelentése szerint.

„Az orvosok tanácsára Pierre Gasly ma nem lesz ott a pályán, mivel jelenleg rosszul van” - közölte Twitter-oldalán az AlphaTauri.

Amennyiben Gasly még pénteken is beteg lesz, a csapat tartalékversenyzője, Liam Lawson jöhet szóba, mint lehetséges helyettesítő. Az új-zélandi azért tartózkodik Olaszországban, mert az F2 is ott versenyzik a hétvégén, így gyorsan tudnak reagálni, ha a francia nem tud vezetni.

Gasly napjai egyébként is sűrűek, hiszen a legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy őt szeretné az Alpine leigazolni, miután Fernando Alonso és Oscar Piastri is elutasította a jövő évre szóló szerződésajánlatot. Az átigazolás azért is lenne érdekes, mert Oconnal és Gaslyval így már két francia pilótája lenne a szintén francia Alpine-nak.