hero image

Gasly sosem kételkedett abban, hogy helye van az F1-ben

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/06/03 19:23
Pierre Gasly pályafutása a hullámvölgyekről híres, ugyanis a francia pilóta hirtelen kapott lehetőséget a Red Bullnál, majd hirtelen is kellett távoznia. A visszafokozása után azonban hirtelen kezdett el klasszis módjára is vezetni.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Pierre Gasly 2018-ban kapott lehetőséget a Red Bull Racingnél, de akkor nem győzte meg az istállót kvalitásairól. Ez okozta, hogy 2019 felénél át kellett adnia az ülését Alexander Albonnak, ami után nehéz időszak elé nézett. Erről a Mundo Deportivónak adott interjújában mesél.

„Nehéz volt szakmai szinten, de személyes szinten is. De sosem kételkedtem abban, hogy ki fogok kerülni ebből a nehéz helyzetből, mert olyan ember vagyok, aki mindig harcol. Mindig harcoltam, egész életemben, és az ember mindig tanul ezekből a pillanatokból" - vallja be őszintén Gasly.

Az AlphaTauriban nyújtott jó teljesítménye után Gasly abban reménykedett, hogy a következő szezonban újra helyet szerezhet a Red Bullnál, de egyelőre nem kap második esélyt. A héten ugyanis a Red Bull azzal a hírrel állt elő, hogy Sergio Perezzel hosszabb ideig folytatja, míg Verstappent 2028 végéig köti szerződés a bikákhoz.