hero image
dppi

Grosjean nem ért egyet volt csapata döntésével

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

FORMA-1

Verstappennek jól ment iRacingben: Bámulatos kettős előzést mutatott be (videóval)

Motorsport.hu
2022/12/09 07:29
Romain Grosjean nem érti, hogy a Haasnak miért kellett a tapasztalt Nico Hülkenbergre cserélni Mick Schumachert.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

Ahogy minden döntés, úgy a német belviszály a Haas fennmaradó üléséért szintén komoly vitát robbantott ki. Nico Hülkenberg és Mick Schumacher volt esélyes az utolsó 2023-as Forma-1-es ülés elfoglalásáért, végül a tapasztaltabb, korábban a Renault-nál, legutóbb pedig a Racing Point és Aston Martin tartalékaként szereplő Hülkenberg lesz ott a rajtrácson.

A döntés a szakértőket és a rajongókat is megosztotta, a legtöbben nem is azzal nincsenek kibékülve, hogy Schumachernek mennie kell, hanem azzal, hogy a helyére a három éve csak foltokban versenyző Hülkenberg érkezik.

Bár Schumacher nem úgy teljesített, ahogy elvárható lett volna tőle, főleg második évében, Romain Grosjean vlogjában kritizálta egykori csapatának lépését: „Ez nem az a döntés, amit én meghoztam volna.”

„Schumacher jól fejezte be a szezont és nem volt okuk leváltani, nyilvánvaló, hogy csak egy másik versenyzőt akartak. Hülkenberg nagyon tehetséges, a múltban nagyon jó tempója volt, lássuk, mire képes a Haasnál, de ahogy mondtam, én nem így döntöttem volna.”