hero image
dppi

Hajnalban kelt fiatalon a Williams újonca, hogy láthassa kedvenc pilótáját, jövőre együtt lesznek a rajtrácson

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/12/30 13:44
Logan Sargeant jövőre mutatkozhat be a Forma-1-ben, egy interjúban pedig elmondta, mekkora rajongója volt gyerekkora óta Lewis Hamiltonnak.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Logan Sargeant 2023-ban a teljes szezonban a William pilótája lehet Nicholas Latifi helyén. Az amerikai ifjonc nemrég elárulta, hogy karrierje folyamán mindig is Lewis Hamiltonra tekintett inspirációként.

Amerikai pilóta 2015 óta nem volt a Forma-1 rajtrácsán. Alexander Rossi volt Sargeant utolsó honfitársa, aki elindulhatott, egészen pontosan a Manor Marussiával vett részt öt versenyen. Egész szezont 2007 óta nem vitt végig senki az USA színeiben, akkor Scott Speed szerepelt a Toro Rossóban.

A GQ-nak adott interjújában Sargeant mesélt bővebben első, a sportághoz kötődő emlékeiről és hogy hogyan inspirálta Hamilton és Felipe Massa bajnoki címért való küzdelme 2008-ból, amikor még csak hét éves volt. Miért választotta a Forma-1-et?

„Mert ez a motorsport csúcsa, ahol a legnagyobb szinten versenyeznek és a legjobb pilóták indulnak. Minden gyerek álma a csúcsra jutni abban, amit csinál és engem is ez vonzott. Akkor kezdtem nézni a Forma-1-et, amikor Lewis és Felipe Massa csatáztak 2008-ban. Hajnalban is felkeltem, hogy lássam a versenyeket, aztán amikor Európába költöztem, már normális időpontban láthattam őket.”