hero image

Hamilton az Instagramon üzent: „Én döntöm el, mikor fejezem be!” (kép)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2022/04/28 08:01
A Mercedes-pilóta Lewis Hamilton egy, az Instagram-oldalára feltöltött képpel üzent, hangsúlyozva, hogy ő dönti el, mikor fejezi be, most pedig a mesterművén dolgozik.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lewis Hamilton 2022-es szezonja egyáltalán nem indult jól: nem elég, hogy a Mercedes W13 nehezen vezethető és a tempója sem vetekszik a Red Bull-Ferrari párossal, ráadásul George Russell egyelőre jobb teljesítményt nyújt nála.

A hétszeres világbajnok brit pedig az imolai hétvége után azt nyilatkozta, hogy kiszállt a világbajnoki címért folyó harcból, Helmut Marko pedig azzal szúrt oda neki, hogy talán már azt kívánja, bárcsak visszavonult volna a 2021-es szezon végén.

A 37 éves pilóta pedig az Instagram-oldalán üzent, ahol gumik társaságában fotózkodott, a képhez pedig ezt írta: „Dolgozom a mesterművemen. Én vagyok az, aki eldönti, mikor fejezem be.”

Hamilton szerződése 2023 végéig érvényes a Mercedesszel, a 2024-es idény kezdetén pedig 39 éves lesz, és egyelőre nem tudni, hogy folytatni akarja-e a kontraktusa lejártát követően a Forma-1-ben.