hero image

Hamilton az őt ért „tiszteletlen” megjegyzésekről: ez várható volt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/05/09 08:01
A Mercedes rosszabb évkezdése miatt Lewis Hamilton több irányból is kapott kisebb kritikákat. Helmut Marko például viccesen megjegyezte, hogy talán vissza kellett volna vonulnia a tavalyi év végén. A brit erre válaszként most kifejtette, hogy nem figyel a „buta kommentekre”.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Hamilton úgy érzi, összességében sok „tiszteletlen” megjegyzést kapott az utóbbi időszakban. Ennek persze nagyrészt ahhoz van köze, hogy a Mercedes nem a legerősebb autó a mezőnyben, miközben a hétszeres bajnok sem mutatta eddig a legerősebb formáját.

A csapatnak és neki különösen nehéz versenye volt Imolában, hiszen Hamilton csak 13. tudott lenni, miközben kört kapott Max Verstappentől is. Marko ezek után mondta azt, hogy talán megbánta, hogy nem vonult vissza a tavalyi idény végeztével.

Mika Häkkinen továbbá például azon tűnődött, hogy Hamilton talán már a csapatváltáson gondolkozik idei nehézségeik fényében. Ilyesmiről egyelőre azonban szó sincs, és Toto Wolff csapatfőnök is elmondta, hogy mindenki elkötelezett az istállónál, hogy megfordítsák idei szerencséjüket.

Hamiltont persze Miamiban megkérdezték, hogy mit gondol a negatív véleményekről. „Én nem figyelek ezekre a buta megjegyzésekre, ha őszinte akarok lenni. Igazából érdekes volt látni. Sok tiszteletlen kommentet láttam, de ez várható is, szóval én csak leszegett fejjel megyek tovább. Tudom, ki vagyok. Tudom, mit csinálok, és szeretem, amit csinálok.”

Végül pedig ígéretet tett arra, hogy tovább fog harcolni, miközben a Mercedes keresi a megoldásokat idei gondjaikra.

„Nehéz időn megyünk most keresztül. Nem úgy jöttünk ki a rajtgépből, ahogy terveztük, de harcosok vagyunk. Ha pedig ezt nem tudja valaki rólam, akkor ő nem ismer, ami rendben van. Mindent beleadok, hogy összehozzam a csapatot, és olyan keményen küzdjünk, amennyire csak tudunk.”