hero image

Hamilton: Azért írom ezt, hogy elmondjam, rendben van, ha te is így érzel!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/01 08:24
Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája arról írt, hogy érzelmileg és mentálisan nehéz időszakon megy keresztül, és arra bátorított mindenkit, hogy bármit elérhetnek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nehezen indult Lewis Hamilton és a Mercedes szezonja a Forma-1-ben, ugyanis pillanatnyilag a harmadik erőnek számítanak a csapatok közötti erősorrendben, és Hamiltonnak – magához képest – mindössze 16 pontja van két futam után.

A brit pilóta ezúttal a közösségi oldalán arról írt, rendben van, ha valaki nehéz időszakon megy keresztül, és arra bátorította a követőit, hogy bármit el tudnak érni, ha a fejükbe veszik.

„Már most nehéz az idei év, annyi minden történik körülöttünk. Nehéz pozitívnak maradni. Én is régóta mentálisan és érzelmileg nehéz időszakon megyek keresztül. Mindig tovább menni folyamatos erőfeszítéssel jár, de küzdenünk kell, hiszen annyi mindent kell még tennünk és elérnünk.”

„Azért írom ezt, mert szeretném elmondani, hogy rendben van, ha te is így érzel. Tudjátok, hogy nem vagytok egyedül ezzel, és hogy együtt meg tudjuk csinálni. Egy barátom ma emlékeztetett arra, hogy ’nagyon erős vagy és bármit elérhetsz’.”

„Bármit elérhetünk, ha a fejünkbe vesszük. Ne felejtsük el, hogy hálával a szívünkben kell élnünk, hogy minden nap fejlődni tudjunk” – írta Hamilton az Instagram-storyjában.