hero image
dppi

Hamilton beszédes kézmozdulata a győztes Norris felé a Miami Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/06 10:13
Lewis Hamilton, a hétszeres világbajnok rekorder is nagyon örült, hogy Lando Norris megszerezte az első F1-es győzelmét.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Nem lehet azt mondani, hogy Lando Norris hamar felért volna a csúcsra, mert távolról sem. Hiába az egyik legjobb F1-es versenyző, eddig nem volt igazán olyan autója a McLarennél, amivel nyerhetett volna, vagy egyszerűen a szerencse nem állt mellé. Erről Hülkenberg sokat tudna beszélni, akinek ennyi idő sincs dobogója, de az Audival ez változhat.

Norris igazi kincs a McLaren számára, és Alonso távozásával megtalálták azt a versenyzőt, akire hosszú távon építhetnek. Totálisan más karakter, mint a spanyol, de az egyezik bennük, hogy rendkívüli tehetségek. Lando még mindig fiatal, és köszönhetően a korai debütálásának, hatalmas tapasztalattal rendelkezik.

Nagyon nagy jövő áll előtte, és a McLaren nem akarja elengedni őt. Ezért sok pénzt is fizet, de nyilván Norris tehetsége, karaktere vonzó lehet az olyan csapatok számára, mint az Aston Martin, a Red Bull, a Ferrari és a Mercedes. Egy Verstappen-Norris páros maga lehetne az „életveszély”, ráadásul nagyon jó barátok.

A Miami Nagydíjon szerzett első győzelméhez Hamilton is gratulált, már az autóban ülve. Érdemes megnézni a kézmozdulatát, mennyire örült a honfitársának, és ugyan sokak számára megosztó a hétszeres világbajnok, soha nem lehet elvitatni tőle, hogy milyen sportszerű, amit most is bizonyított.