hero image
dppi

Hamilton brazil szettje nagyot szólt a Brazil Nagydíjon csütörtökön

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/03 13:33
Lewis Hamilton mindig gondoskodik arról, hogy kitűnjön a tömegből, és ez most sem volt másképp a Brazil Nagydíj csütörtöki napján.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hamilton számára a Brazil Nagydíj mindig is különleges marad, mert ezen a helyszínen vesztett el az első világbajnoki címét, majd nyerte azt meg egy évvel később, szintén Interlagosban. Egy év alatt megjárta a poklot és a mennyországot, míg Massának ebből a szempontból csak az előbbi jutott.

Mai napig vitatéma a 2008-as szezon, amit a Ferrari versenyzője szerint ő érdemelt volna meg a legjobban, már csak a Szingapúrban történtek miatt is. Hamilton címe azonban maradt a helyén, akárcsak a szíve, mely mindig félreverhet, ha Brazíliában landol a gépe.

Sokkal inkább Senna legendája miatt, aki egykor a valaha volt egyik legismertebb ember volt a Földön. Volt idő, amikor mindenki vele akart találkozni, kezdve a színészekkel, milliárdosokkal, és így tovább.

Most ismét Brazíliában van a mezőny, mert ezen a hétvégén versenyezni fognak. Minden pilóta szereti Interlagos, sokaknak különleges emlékeik is vannak onnan, nemcsak Hamiltonnak, aki látványos szettet választott csütörtökre.

Ezzel is a Brazil Nagydíj és Senna előtt szeretett volna tisztelegni. Menő lett az összeállítás, míg a többiek sokkal visszafogottabban jelentek meg a pályán, de ehhez már összességében hozzászokhattunk.