hero image
dppi

Hamilton diszkóhangulatban jelent meg a Szingapúri Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/09/17 13:32
Ezúttal is Lewis Hamilton okozta a legnagyobb feltűnést az aktuális F1-es nagydíjon, és nagy is volt a sikere.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Hosszú hónapokon át téma volt Lewis Hamilton esetleges elszerződése a Mercedestől, miután nem volt aláírt szerződése a következő időszakra. Ismét felerősödtek a ferraris pletykák, viszont nem történt meg a váltás.

A hétszeres világbajnok végül maradt a Mercedesnél, amire a családjaként tekint. Ezzel végérvényesen lezárta a pletykákat, és arra készül, hogy a németekkel írja tovább saját F1-es történelmét.

Erre minden esélye megvan, bár a Red Bull egyelőre elérhetetlen. Verstappen harmadik világbajnok címe nem volt veszélyben, egy pillanatig sem, de legalább sok jó futamot láthattunk, még így is.

Hamilton nemcsak a pályán adja meg a módját a dolgoknak, hanem odakint is. Imádja a divatot, nagy szerelmese ennek a világnak, és rendre övé a legfeltűnőbb szett, efelől kétségünk sem lehetett.

Szingapúrban is így volt, mindenki láthatta, hogy úgy jelent meg a paddockban vasárnap, mintha egy 70-es évekbeli diszkópartira készülne. Jól állt neki a szett, pláne a villanyfényes hétvégéhez, ami mindig különleges.