hero image
dppi

Hamilton együtt vacsorázott a Ferrari versenyzőivel Abu Dhabiban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/27 16:40
Nemcsak a Ferrari versenyzői voltak ott, hanem többek között Daniel Ricciardo is, aki mint mindig, csinálta a show-t.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Az F1-es versenyzők között is vannak klikkek, ami teljesen normális, hiszen nem mindenki kedvelheti a másikat. Vannak kívülálló személyiségek, akik inkább más utat választanak, de ettől még ugyanolyan értékes karakterek.

Hamilton sem vegyül túlságosan a hétvégéken, mert kizárólag a versenyzésre koncentrál. Ettől még jóban van pár pilótával, többek között a Ferrari monacói versenyzőjével, máskülönben nem ültek volna egymás mellett a vacsorán.

Mindig jó látni azt, hogy együtt is programoznak a pilóták, ami nagyon ritka. Általában tömegesen az év végén ülnek össze, mint most Abu Dhabiban, amikor vacsorázni mentek, aranyat értek volna azok a felvételek, amik a beszélgetésről készülhettek.

Lenne egy tippünk, hogy Verstappen is szóba került, aki nem volt ott, ahogyan Pérez sem. Ellenben Sainz-cal, Russellek, Ricciardóval és többek között Bottasszal, akik imádják a humort, a jó társaságot.

Stroll szintén jelen volt, viszont Alonso már nem, ami kissé furcsa, mert Hamiltonnal is nagyon jó a viszonya az F1-ből. Volt, aki viccesen megjegyezte a fotó alatt, Alonso és Verstappen már szimulátoroznak, készülnek a következő évre.

Tekintve, hogy milyen munkamániások, illetve motiváltak, ez még meg is állhatná a helyét. Lazítani azonban jó, nálunk ez lett az év fotója, sokkal több ilyen kulisszák mögötti felvétel kellene az F1-ből.