hero image
dppi

Hamilton és Verstappen ádáz csatája a Brazil Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/02 11:55
Az egyik legjobban várt hétvége következik a Forma-1-ben, aminek hatalmas múltja van, és sok versenyző tudna róla beszélni.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lewis Hamilton különösen, aki élete legszebb és legnehezebb pillanatát is Brazíliában élhette meg. Már 2007-ben, az első F1-es évében világbajnok lehetett volna a McLarennel a brazil asztalcsíkon, de hiába.

A sors másképpen döntött, és nem mellesleg Fernando Alonso is ennek itta meg a levét. Kimi Räikkönen nevető harmadikként világbajnok lett, és a Ferrari azóta sem nyert egyéni címet, ami kissé hihetetlen.

Hamilton egy évvel később visszakapta a sorstól, amit korábban elvett tőle. Ezt pedig Felipe Massa bánhatja a mai napig, míg Timo Glock halálos fenyegetéseket kapott, mert azt hitték, szándékosan engedte el az utolsó métereken Hamiltont az esőben.

A brit is sok fenyegetést kapott, de azóta megszerették a brazilok, sok brazil rajongója van. A 2021-es évre is tisztán emlékezhet, ami megint csak drámai volt, mert a Red Bull versenyzője az utolsó utáni pillanatokban hozta el a címet.

A Brazil Nagydíjon is látványos csatát vívtak egymással, amit alább láthattok. Hamarosan pedig jön a 2023-as futam, igazán tét nélkül, mert egy ideje eldőlt, hogy Verstappen megint felért a csúcsra.