hero image

Hamilton: Ferrari-szurkoló vagyok!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/06/01 08:24
A hétszeres világbajnok nagyon tiszteli Charles Leclerc-t, és ha szimpla Forma-1-es szurkoló lenne, egészen biztosan a Ferrarit támogatná a lelátóról. A brit arról is beszélt, lesz-e valaha a maranellóiak versenyzője.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Pechesen alakult az előző két versenyhétvége Charles Leclerc számára, hiába volt pokolian gyors a monacói Barcelonában és Monte-Carlóban is, ezt végül nem tudta futamgyőzelemre váltani.

Miközben Max Verstappen sorra nyerte a versenyeket az elmúlt hetekben és a Monacói Nagydíjon is legközelebbi riválisa előtt végzett, a Ferrari pilóta korán kiépített előnye semmivé vált a bajnoki pontversenyben.

Ha valaki, Lewis Hamilton pontosan tudja, milyen a hollanddal küzdeni a bajnoki címért, és aligha meglepő, hogy ezúttal inkább a monacóit támogatná, ha ő maga már nem szólhat bele a Mercedes visszaesése miatt a csatába.

„Leclerc nagyon erős, ezt mindig is lehetett látni. Egy dolgot mondanék: ha leülhetnék a szurkolókkal a lelátóra, akkor Charlesnak drukkolnék. Ferrari-szurkoló vagyok!“ - nyilatkozta Hamilton a Corriere della Serának.

Mivel a hétszeres világbajnok szerződése lejár az idei szezon végén a Mercedesnél, és egyelőre nem jelentették be a kontraktus meghosszabbítását, felmerül a kérdés, nem gondolkozik-e a maranellóiakhoz való csatlakozásról.

„Természetesen jó lett volna a pályafutásom során egyszer a Ferrarinál versenyezni, de a dolgok másképp alakultak. A Mercedes a családom, mindig is az ő versenyzőjük leszek, ahogyan Stirling Moss is az volt“ - szögezte le a brit.