hero image

Hamilton is ott lesz a Mercedes W13 bemutatóján

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/02/14 08:11
A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton sem hagyja ki a 2022-es Mercedes, azaz a W13-as bemutatóját – derült ki a német istálló weboldaláról. Rajta kívül természetesen George Russell és Toto Wolff is részt vesz az eseményen.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A drámai és több vitatott helyzetet is szülő Abu-Dzabi Nagydíjat követően Lewis Hamilton hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, ami nem jellemző a 37 éves versenyzőre. Ebben az időszakban a csapatfőnök Toto Wolff azt nyilatkozta, Hamilton „kiábrándult” az F1-ből, és reméli, visszatér a hétszeres világbajnok.

Hamilton pedig kihagyta az FIA díjátadó gáláját, kikövetett mindenkit az Instagramon, és közel két hónapon keresztül maradt „néma” a közösségi médiában. Végül február elején jelentkezett az „elmentem, de most már visszatértem” üzenettel, így több mint valószínű, hogy ott lesz a 2022-es rajtrácson.

Időközben pedig a Mercedes honlapjáról kiderült, hogy mindkét versenyzőjük, így Hamilton is részt vesz a 2022-es autójuk, a Mercedes W13 bemutatóján, amelyre pénteken reggel 10-től fog sor kerülni.

Már nem kell sokat várnunk az első, szezon előtti tesztnapokra sem, hiszen a mezőny Barcelonában viheti pályára a kocsikat február 23. és 25. között, a tesztek második felvonására pedig március 10. és 12. között fog sor kerülni.