hero image

Hamilton közel két hónap után üzent: „Visszatértem!” (kép)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/11 08:13
A Mercedes hétszeres világbajnok pilótája, Lewis Hamilton a közösségi médiában közel kéthónapos szünetet tartott, a téli tesztek és a Mercedes bemutatójának közeledtével viszont egy képpel üzent.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A 2021-es szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton drámai körülmények között vesztette el a világbajnoki címet, amelyet Max Verstappen szerzett meg, a brit pilótát pedig a jelek szerint megviselték a történtek.

Ugyanis a futamot követő héten nem ment el az FIA díjátadó gálájára, amelyen kötelező lett volna megjelennie, az Instagramon kikövetett mindenkit, és az Abu-dzabi időmérő után közel két hónapon keresztül nem posztolt.

Eközben csak annyit hallhattunk a 37 éves versenyzőről, hogy megjelent a Mercedes gyárban Bottas búcsúztatóján, hivatalosan is lovaggá ütötték, a testvére azt mondta, hogy jól van és a családjával foglalkozik, Tom Holland pedig elárulta, hogy nemrég együtt vacsoráztak.

Hamilton közösségi médiába való visszatérésére egészen február 5-ig kellett várni, amikor egy, a Grand Canyonnál készült képet töltött fel magáról, amihez ezt írta: „elmentem, de most már visszatértem!”