A Mercedes hétszeres világbajnok pilótája, Lewis Hamilton a közösségi médiában közel kéthónapos szünetet tartott, a téli tesztek és a Mercedes bemutatójának közeledtével viszont egy képpel üzent.

A 2021-es szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton drámai körülmények között vesztette el a világbajnoki címet, amelyet Max Verstappen szerzett meg, a brit pilótát pedig a jelek szerint megviselték a történtek.

Ugyanis a futamot követő héten nem ment el az FIA díjátadó gálájára, amelyen kötelező lett volna megjelennie, az Instagramon kikövetett mindenkit, és az Abu-dzabi időmérő után közel két hónapon keresztül nem posztolt.

Eközben csak annyit hallhattunk a 37 éves versenyzőről, hogy megjelent a Mercedes gyárban Bottas búcsúztatóján, hivatalosan is lovaggá ütötték, a testvére azt mondta, hogy jól van és a családjával foglalkozik, Tom Holland pedig elárulta, hogy nemrég együtt vacsoráztak.

Hamilton közösségi médiába való visszatérésére egészen február 5-ig kellett várni, amikor egy, a Grand Canyonnál készült képet töltött fel magáról, amihez ezt írta: „elmentem, de most már visszatértem!”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL