hero image
DPPI

Hamilton megint klasszis reakcióidővel kapta el a rajtot a Mercedesszel (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/07/04 10:35
Nem lehet azt mondani, hogy Lewis Hamilton reakcióidejével gondok lennének, amit az Osztrák Nagydíjon is bizonyított.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Lewis Hamilton továbbra is élvezi a Forma-1-et, függetlenül attól, hogy ez már a harmadik egymást követő szezon lehet, amikor nem ő nyeri meg a világbajnokságot. Max Verstappen rövidesen háromszoros világbajnok lehet, így négy címre lehet a rekordertől.

Illetve Michael Schumachertől, mert a német legenda szintén hét címet szerzett a hosszú F1-es pályafutása során – kettőt a Benettonnal, ötöt pedig a Ferrarival. Ezek olyan eredmények, amik a hihetetlen kategóriába sorolhatóak.

Verstappen már biztosan legendaként vonul vissza, de hogy ez mikor történik meg, és hány cím szerepel majd a neve mellett, nem tudni. Miután még mindig fiatal, sok lehetősége lesz arra, hogy begyűjtsön pár újabb világbajnoki trófeát.

Ha megnézzük, hogy Fernando Alonso mit művel a 40-es éveiben, Verstappen joggal bizakodhat. Akár további 15 éve is lehet a sportban, vagy még több, míg Hamilton a pályafutása utolsó felében tart.

Ez még nem jelenti azt, hogy a brit bajnok ne maradna pár szezont az F1-ben, egyszerűen már nem fiatal. Nagyobb kérdés, hogy mennyire marad meg a motivációja, ami egyelőre a helyén van, akárcsak a reflexei, mint azt láthattuk a rajtnál az Osztrák Nagydíjon.