hero image

Hamilton: Mindig lesznek olyan emberek, akik imádnak, amikor fent vagy, aztán beléd rúgnak... (kép)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2022/05/03 08:25
A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton egy motiváló üzenetet írt a legújabb Instagram-képéhez, amelyben arról is szót ejtett, hogy vannak emberek, akik attól függően választják meg a viselkedésüket vele szemben, hogy a magasban vagy a mélyben van.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

A hétvégén az Egyesült Államokba, azon belül pedig Miamiba látogat a száguldó cirkusz mezőnye, a hétvége menetrendjét pedig itt érhetitek el. A versenyhétvége előtt pedig Lewis Hamilton az Instagramon posztolt egy képet.

A képhez pedig egy motiváló üzenetet is írt, kiemelve, hogy mindig lesznek olyan emberek, akik akkor szeretik, amikor fent van, amikor pedig lent van, akkor belé rúgnak:

„Jó reggelt, Amerika! Nagyon izgatott vagyok az előttünk álló hét miatt, és remélem, ti is azok vagytok. Ennek az életnek minden napja egy áldás, és bármin túl tudunk lendülni. Kudarc nélkül nincsen siker sem.”

„Mindig lesznek olyan emberek, akik imádnak, amikor fent vagy, aztán beléd rúgnak, amikor mélyre kerülsz – ezt az utam során tanultam meg. Az emberek a saját hiányosságaikat vetítik ki, én viszont ezt üzemanyagként használom.”

„Ezen felül, mindenkinek szeretetet és fényt kívánok az életébe. Semmi sem fog letéríteni az utamról, és remélem, hogy ez rátok is igaz. Ne hagyjátok, hogy bárki is megállítson titeket abban, hogy önmagatok legyetek” – írta Hamilton a képéhez.