hero image

Hamilton: Mindig reménykedem, de az autó még mindig ugyanaz

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

FORMA-1

Hamiltonnak esélye sem volt Verstappen ellen a Kínai Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Megroppant a nyomás alatt a Kínai Nagydíj első hazai versenyzője?

Motorsport.hu
2022/04/22 08:26
Lewis Hamilton pozitív hozzáállása kezd megtörni, ugyanis a hétszeres világbajnok nem lát fejlődést a Mercedes csapatánál. A rutinos brit szerint a Red Bull ismét el fog húzni tőlük.

George Russellhez hasonlóan Lewis Hamiltonnak sincsenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes hirtelen megjavul hétvégén. Túl nagy a különbség a Ferrarik és a Red Bullokkal szemben A nagy fejlesztések még váratnak magukra, erről a Sky Sportsnak nyilatkozott a hétszeres világbajnok.

Hamilton ebben a szezonban egyszer állt dobogón, a szezon első nagydíján, Bahreinben. Ez egy szokatlan dolog számára, különösen a korábbi évekhez képest. Az biztos, hogy a szezon előtt a brit biztos volt a dobogós helyezéseket illetően, de 2022-ben minden másképp alakult eddig és a Mercedesnek fel kell zárkóznia.

A német csapat keményen dolgozik ezen, de a problémák nem tudnak egyik napról a másikra megoldódni. „Minden alkalommal, amikor megérkezem, optimista vagyok, abban reménykedve, hogy az autó más lesz, de aztán beülsz, és az autó még mindig ugyanaz." A két héttel ezelőttihez képest tehát nagyon kevés előre lepésre számít vasárnap Hamilton.

Ausztárliában a Mercedes elég közel tudott maradni Max Verstappen és Sergio Perez RB18-asaihoz, de Toto Wolff és Andrew Shovlin már jelezte, hogy ennek inkább a Red Bull rossz beállításához volt köze, mint a W13-as teljesítményéhez. Hamilton most arra számít, hogy a Red Bull ismét messze lesz. „Nincsenek hatalmas lépéseink ezen a hétvégén, vagy igazi javítások" - mondta.