hero image
dppi

Hamilton nagyon lazán futott be a Magyar Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ezt meg hogy tudta megfogni Fernando Alonso??? (videóval)

FORMA-1

Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

Motorsport.hu
2023/07/21 08:27
Lewis Hamilton igazi specialistának számít a Magyar Nagydíjon, de ezen a hétvégén nem lesz sok esélye a győzelemre.
Ajánlott Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

Lewis Hamilton sem gondolhatta, hogy egy nap közel 10 győzelem áll majd a neve mellett a Hungaroringen. Márpedig ez a helyzet, így nem meglepő, hogy imádja a pályát, és a közönséget, akik a kezdetektől támogatják.

Sok magyar rajongója van, amiről természetesen tud is a hétszeres világbajnok. A Mercedes rekordere viszont egy ideje nem ünnepelhetett bajnoki címet, ahogyan futamgyőzelmet sem Max Verstappen miatt.

A holland más dimenzióban mozog a Red Bullal, akár az összes hátralévő futamot megnyerheti. Senki nem lepődne meg azon, ha ez sikerülne, de már egy szorosabb futamnak is örülnénk a győzelemért.

Nehéz megmondani, hogy ez sikerülhet-e a Magyar Nagydíjon. A csapatok már a helyszínen vannak, sokan lazán futottak be, köztük Hamiltonnal, aki rendre a legfeltűnőbb megjelenéssel hívja fel magára a figyelmet.

A csütörtöki nap is intenzív volt az interjúkkal, és sok fotó készült, már a versenyzők megérkezéséről is. A hangulat tökéletes, most pedig nem maradt más hátra, mint az, hogy a versenyzők pályára guruljanak.