hero image
dppi

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/29 14:52
Túlságosan is mély féktávot vett Hamilton, ami egy nagyobb korrigálásába került, így Cunoda visszaelőzte őt.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Nem lehet azt mondani, hogy lerágtuk volna a körmeinket a 2023-as F1-es szezon világbajnoki harca miatt. Gyakorlatig még csak csata sem volt, az első futamokon eldőlt, ki lesz a világbajnok idén.

Verstappen sokszor elégé unatkozhatott elöl, nem sok csatában volt része, ami nyilván nem szolgálja a fejlődését, de ez is jobb annál, mikor amilkor esélye sem volt a bajnokságra a Mercedes miatt.

Furcsa, de a Ferrari eddig rendre kimaradt a körből, hiszen még a Brawn GP is bajnok lett azóta, akárcsak újra a Red Bull. Rengetegen várják már az újabb ferraris címet, amire legutóbb 2007-ben volt példa.

Hamilton már három éve vár arra, hogy ő legyen az egyedüli rekorder, de egyre többen gondolják úgy, hogy erre Verstappennek több esélye lehet. Ezt nem lehet előre megmondani, viszont a brit nem lesz már fiatalabb, ami közbeszólhat

Abu Dhabiban nem állt dobogóra, de azt sem lehet mondani, hogy unatkozott volna. Cunoda ellen is volt egy manővere, ami részben látványos volt, részben pedig a társa visszavágott neki a hibát követően.