hero image
dppi

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/26 11:00
Lewis Hamilton ott előzött, ahol csak kevesen tennék be így a gépet, ráadásul Fernando Alonso ellen abszolválta a manővert.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az elmúlt hétvégén a Japán Nagydíjon matematikai szinten is eldőlt a konstruktőri cím sorsa, a Red Bull megint az élen fejezheti be a bajnokságot. Ugyanez vár Verstappennre, de akárcsak a Red Bull esetében, ezen a területen sem voltak kérdések hónapok óta.

Már az idény legeleje óta tudni lehetett, hogy Verstappen lesz a bajnok, csak az volt a kérdés, melyik helyszínen ünnepelhet. Akár úgy is kijöhetett volna a lépés, hogy Suzukában, viszont a szingapúri teljesítményt elrontotta a bulit.

Mögötte a csata szoros lehet, a dobogós helyekért, pláne, ha Pérez továbbra is bukdácsol. Félő, hogy Verstappen jövőre is megállíthatatlan lesz, de azt jó látni, hogy a McLaren, a Mercedes, a Ferrari és az Aston Martin egymásra talált.

Ennél többet most nem is kívánhatnánk, és szintén jó hír, hogy Hamilton hosszabbított a Mercedesszel. Jókedvű volt a hétszeres világbajnok, és egy igen merész előzést is bemutatott vasárnap a versenyen.

Komoly tempóval érkezett meg szélárnyékban Alonso mögé a legendás 130R névre keresztelt kanyarban, majd azzal a lendülettel el is ment az Aston Martin mellett. Ennek még biztosan lesz később folytatása az egykori csapattársak között.