hero image
DPPI

Hamilton: Nem álmodozom arról, hogy újra uraljam a mezőnyt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/14 15:41
A hétszeres világbajnok és Mercedes-pilóta Lewis Hamilton elismerte, hogy nem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy domináljon a riválisok felett.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Hamilton idén meglehetősen vegyes teljesítménnyel zárta a futamokat, ami nagyrészt a nem túl jól sikerült autónak is köszönhető, ám, mint fogalmazott, ő már azzal is beérné, ha néha harcba szállhatna a győzelmekért.

"Nem álmodozom arról, hogy valaha is újra domináns időszakom legyen és több bajnoki címet nyerjek egymás után, de remélem, hogy legalább a győzelemért küzdhetek majd", nyilatkozta Hamilton, aki korábban jelezte, a McLaren fejlesztései számukra is reményt adhatnak a gyors javulásra.

A Forma-1 tavalyi szezonjában Hamilton a hatodik helyen végzett a pilóták összesített tabelláján. A brit versenyző akkor 240 pontot gyűjtött, az első helyet viszont a Red Bull pilótája, Max Verstappen szerezte meg, aki zsinórban második címét gyűjtötte be.

A dolgok jelenlegi állása szerint jó eséllyel a zsinórban megszerzett harmadik bajnoki cím is kinéz a Red Bull holland versenyzőjének.