hero image

Hamilton: Nem érzem úgy, hogy fejlődtünk volna az első versenyhez képest...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2022/05/11 08:27
A Mercedes pilótája, Lewis Hamilton úgy véli, hogy tempó tekintetében nem sikerült előrelépnie csapatának, viszont kevésbé delfinezett a W13-as Miamiban.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Lewis Hamilton a hatodik helyen, közvetlenül a csapattárs George Russell mögött ért célba a Miami Nagydíjon, a verseny után pedig azt mondta, nem érzi úgy, hogy sebesség tekintetében sikerült volna előrelépniük a szezonnyitó Bahreini Nagydíjhoz viszonyítva.

„Sajnos nem érzem úgy, hogy fejlődtünk volna. A tempónk még mindig ugyanolyan, mint az első versenyen volt, szóval tovább kell próbálkoznunk a helyzet javításán” – idézte Hamiltont a RaceFans.

„Sajnos nem tudtunk fejlődni ezen öt futam alatt, de bízom benne, hogy majd előre fogunk lépni. Egyszerűen tovább kell próbálkoznunk és kemény kell dolgoznunk” – fogalmazott a 37 éves pilóta.

A Mercedes hétszeres világbajnoka arra is kitért, hogy a delfinezés kapcsán úgy érzi, javult a helyzetük, azonban hozzátette, hogy a jelenségre nagy hatással van a vonalvezetés és a pálya felülete is.

„Ezen a versenyen már nem volt olyan rossz a delfinezés. De persze ez változó – versenyről versenyre, pályafelületről pályafelületre, valamint attól is függ, hogy milyen magasra emeljük a hasmagasságot.”

„Tehát a Miami Nagydíjon nem volt olyan rossz napunk, csak egyszerűen nem voltunk elég gyorsak” – zárta Hamilton, aki egyelőre jelentős hátránnyal követi pontok tekintetében a csapattárs Russellt (59-36).